Moestuin

In het gedeelte moestuin kun je de komende tijd nuttige, actuele en andere wetenswaardigheden over moestuinen vinden. Er zijn nu twee onderdelen actief, recepten en bemesten.

Recepten

De moestuin, recepten, koken, lekker en gezond eten zijn namelijk wel verbonden met elkaar. Al het werk dat je in je moestuin stopt doe je tenslotte ook om van te kunnen genieten aan tafel met je gezin, vrienden en familie. En natuurlijk zet je ook in je moestuin wat je lekker vind, ik ken niemand die zaden of planten in de grond stopt van gewassen die ze echt niet lekker vinden.

Wat je niet kent, dat zul je ook niet snel gaan telen, deze rubriek is dus ook een welkome inspiratiebron voor je planning van het komende of lopende teeltjaar.

Bemesten

In deze categorie staat informatie, tips en wetenswaardigheden die van belang zijn voor het onderhouden van je moestuin en de behoeften van de diverse planten.

De berichten die hier geplaatst worden zijn ook direct te benaderen vanuit de nieuwe App die binnenkort in de App Store verkrijgbaar is.