Picture It! een nieuw concept voor een elevator pitch

Picture It!

 

Een perfecte elevator pitch moeilijk?

Niet voor iedereen, maar de meeste komen vaak niet verder dan de gebruikelijke cirkel van woonplaats, getrouwd, kinderen, vrije tijdsbesteding. Helaas trek je daar geen investeerders mee over de streep of maak je daar die onvergetelijke indruk mee voor je droombaan.

Hoe dan wel, hoe kom je juist dan aan ideeën die bij jou passen en er geen ingestudeerd verhaal van maken. Voor dat doel is er een App ontwikkeld, Picture It! met een geheel eigen concept namelijk eerst denken in beelden en daarna in tekst.

Hoe werkt het.

De app werkt met een groot aantal afbeeldingen waarvan je intuïtief 1 of meerdere uitkiest. Bij iedere gekozen afbeelding ga je zoveel mogelijk woorden die bij je opkomen intikken. Deze woorden vormen dan de basis voor je elevator pitch. Deze pitch kun je delen op Social Media als Twitter en LinkedIn maar ook per e-mail of Message versturen naar jezelf of de gewenste persoon.

Nog hulp nodig, workshop Pitch wie je bent!

Picture It! is ontwikkeld naar het idee van Claudia Meijers van het bedrijf ClaudiaCommuniceert. Het is ook mogelijk bij ClaudiaCommuniceert persoonlijke begeleiding bij het maken van een elevator pitch te krijgen. Hiervoor is de workshop ‘Pitch wie je bent!’, check daarvoor de volgende link ClaudiaCommuniceert.

Gratis

De app is gratis te verkrijgen in de App Store en werkt op iPhone en iPad via de volgende link: Picture It!